Downloads.

Nood aan extra ondersteuning? Vind de oplossing hier.

Basisconfiguratie

Snelstartgids

Bij het installeren van een nieuw Veton laadpunt is het belangrijk om enkele instellingen te configureren om er zeker van te zijn dat alles werkt zoals het zou moeten. Als onderdeel van een aantal 'Snelstartgidsen' doorloopt deze gids je doorheen de basisconfiguratie van een ongeconfigureerd laadpunt.

One Two Wall Wall+
Download

OCPP

Snelstartgids

Open Charge Point Protocol (OCPP) is een toepassing dat communicatiemogelijkheden voorziet tussen laadpunten en een centraal platform voor beheer. Deze gids beschrijft de stappen om het protocol te kunnen activeren op je laadstation.

One Two Wall Wall+
Download

RFID Whitelisting

Snelstartgids

RFID-kaarten kunnen gebruikt worden om toegang te verlenen tot een laadpunt en/of een laadsessie bij te houden. Gebruik deze snelstartgids om whitelisting aan te zetten en om RFID-kaarten toe te voegen aan een lijst van gebruikers die toegestaan zijn om te laden aan je laadpunt.

One Two Wall Wall+
Download

Bekabeling van enkel laadpunt (Type B Differentieel)

Schema

Schema met de elektrische bekabeling van een enkel laadpunt gebruik makend van een Type B differentieel.

One Wall Wall+
Download

Bekabeling enkel laadpunt (RCM)

Schema

Schema met de elektrische bekabeling van een enkel laadpunt gebruik makend van een aardlekschakelaar (RCM).

One Wall Wall+
Download

Bekabeling serie van laadpunten (RCM)

Schema

Schema met de elektrische bekabeling van een serie (14) van laadpunten gebruik makend van een aardlekschakelaar (RCM).

One Two Wall Wall+
Download

One - Handleiding

Handleiding

Deze bedienings- en installatiehandleiding maakt deel uit van het product en bevat informatie voor de gebruiker om het Veton One laadstation veilig te kunnen bedienen en voor een geautoriseerde elektricien om het veilig te kunnen installeren.

One
Download

Two - Handleiding

Handleiding

Deze bedienings- en installatiehandleiding maakt deel uit van het product en bevat informatie voor de gebruiker om het Veton Two laadstation veilig te kunnen bedienen en voor een geautoriseerde elektricien om het veilig te kunnen installeren.

Two
Download

Two (Plug) - Handleiding

Handleiding

Deze bedienings- en installatiehandleiding maakt deel uit van het product en bevat informatie voor de gebruiker om het Veton Two (Plug) laadstation veilig te kunnen bedienen en voor een geautoriseerde elektricien om het veilig te kunnen installeren.

Two (Plug)
Download

Wall - Handleiding

Handleiding

Deze bedienings- en installatiehandleiding maakt deel uit van het product en bevat informatie voor de gebruiker om het Veton Wall laadstation veilig te kunnen bedienen en voor een geautoriseerde elektricien om het veilig te kunnen installeren.

Wall
Download

Wall Plus - Handleiding

Handleiding

Deze bedienings- en installatiehandleiding maakt deel uit van het product en bevat informatie voor de gebruiker om het Veton Wall Plus laadstation veilig te kunnen bedienen en voor een geautoriseerde elektricien om het veilig te kunnen installeren.

Wall+
Download